Contact

Vacatures

CHIEVER

Merkenbureau Chiever is een juridisch adviesbureau. Wij adviseren grote en middelgrote Nederlandse ondernemingen met internationale merkenportefeuilles bij de bescherming van hun merken. Wij zorgen ervoor dat onze klanten controle en overzicht over hun merkregistraties krijgen. Daarnaast adviseren wij bij conflicten en zorgen we ervoor dat klanten naar aanleiding van ons advies de juiste beslissingen kunnen nemen. Chiever is opgericht op 1 januari 2011. Het is onze ambitie om binnen nu en 3 jaar het hoogst aangeschreven merkenbureau in de Benelux te zijn.

Wij zijn een kantoor met inmiddels 9 merkengemachtigden/adviseurs, 3 paralegals, 13 merkenassistenten en 4 stafmedewerkers. Naast zaken als klantgerichtheid, uitstekende service, betrokkenheid en hard werken hechten wij veel waarde aan werken in een leuk team waar we met elkaar onze doelen behalen, open communiceren, gezellige (vrijdagmiddag)borrels hebben en jaarlijks een kantooruitje.


ERVAREN MERKENGEMACHTIGDE

Wij zoeken iemand:

  • met tenminste 5 jaar ervaring (maar meer mag ook!)
  • met ervaring in het draaien van een eigen praktijk
  • die wil werken bij een middelgroot bureau, met leuke collega’s en aansprekende klanten

Wij bieden:

  • een uitdagende functie bij een ambitieus en groeiend kantoor
  • een functie waarin je veel kunt leren en kunt doorgroeien
  • een baan met mooie kansen voor de toekomst

Voor meer informatie kijk hier of bel met één van de partners van Chiever, Alice Slabbaert, Bas Kist, Volkert Teding van Berkhout of Maria-Gemma Huijnen, 020-8204000.

Spreekt dit je aan en ben je toe aan een overstap? Mail dan jouw motivatie en CV aan Heleen Warmerdam via HRM@chiever.com, 020-8204000

Het spreekt voor zich dat alle sollicitaties vertrouwelijk worden behandeld.