Contact

Chiever wint prijs Benelux Trade Mark Firm of the year

Londen, 5 maart 2020. Merkenbureau Chiever heeft de Benelux Trade Mark Firm of the Year Award gewonnen. Elk jaar reikt het gezaghebbende Britse platform Managing Intellectual Property (MIP) deze ‘Awards’ uit aan de best presterende en meest innovatieve merkenbureaus in een groot aantal landen en regio’s over de hele wereld. In de Benelux viel Chiever dit jaar in de prijzen.

Zes genomineerden

Chiever was één van de zes genomineerde merkenbureaus in de Benelux. De winnaars van de MIP Awards worden elk jaar gekozen door een team van redacteuren en onderzoekers van Managing Intellectual Property. Zij maken daarbij gebruik van onderzoeksresultaten uit de World IP Survey en van feedback van klanten. Chiever won de prijs als ‘Beste merkenbureau in de Benelux’ eerder in 2015 en 2019.

Dank

Natuurlijk zijn wij ontzettend blij met deze prijs. Wij hebben hem niet alleen te danken aan de inzet en kwaliteiten van onze medewerkers, maar natuurlijk ook aan alle klanten die Chiever de afgelopen jaren het vertrouwen hebben gegeven om hun prachtige internationale merkenportefeuilles te beheren.

Voor Chiever reisden Klaas Beks en Denys Bertels af naar Londen om de MIP prijs in ontvangst te nemen.