Contact

mr. Kayin Pang

European Trademark Attorney

BMM Certified

Kayin werkt sinds 2015 bij Chiever als European Trademark Attorney. Daarvoor werkte zij ruim 7 jaar als Europees merkengemachtigde bij NLO. Kayin is ook bekend met de klantzijde van ons vak: in de jaren voor 2007 werkte zij als Trademark Assistant bij Royal Numico N.V./ Nutricia International B.V. (thans: Groupe Danone S.A.). In haar functie bij Chiever houdt Kayin zich voornamelijk bezig met het wereldwijd strategisch beschermen van de merken van haar cliënten.

Kayin heeft haar eigen praktijk binnen Chiever en is geregistreerd EU-merkengemachtigde. Daarnaast heeft ze de officiële opleiding van de Benelux Vereniging voor Merken- en Modellenrecht BMM met succes afgerond en daarom is zij ook erkend BMM-gemachtigde. Het BMM-Keurmerk geeft ondernemingen de zekerheid dat degene die dit keurmerk voert, beschikt over de nodige kennis, opleiding en ervaring om te kunnen adviseren bij merkbescherming.

Favoriete merk: “Spotify. Ik kan geen dag zonder muziek. Ik sta er mee op, ga er mee naar bed én Spotify maakt het mogelijk om digitale toegang tot al mijn favoriete nummers te hebben.”

 • 2016 - heden

  Chiever, European Trademark Attorney

 • 2015 - 2016

  Chiever, Assistant Trademark Attorney

 • 2007 - 2014

  NLO, European Trademark Attorney

 • 2005 - 2007

  Royal Numico N.V./ Nutricia International B.V, Trademarks Assistant