Contact

mr. Miriam den Boogert

European Trademark Attorney

BMM Certified

In 2015 begon Miriam als merkengemachtigde bij Chiever. Daarvoor werkte zij 7 jaar als IE- advocaat op Curacao, voor het kantoor VanEps Kunneman Van Doorne.

Miriam begon haar loopbaan op het gebied van de intellectuele eigendom in 1999 bij merkenbureau Intermark. Na twee jaar stapte zij over naar Novagraaf, één van de grootste merkenbureaus van Nederland. Daar deed zij gedurende 6 jaar veel ervaring op als merkengemachtigde, om in 2008 de overstap naar de advocatuur en de Caribbean te maken.

Momenteel weer terug in Nederland pakt Miriam bij Chiever, na 7 jaar advocatuur, het vak van merkengemachtigde nu weer op. Met haar ruime ervaring in de advocatuur is Miriam voor de merkenpraktijk van Chiever een belangrijke aanwinst.

Miriam is een geregistreerd EU-merkengemachtigde en erkend BMM-gemachtigde. Miriam heeft de officiële opleiding van de Benelux Vereniging voor Merken- en Modellenrecht BMM met succes afgerond. Het BMM-Keurmerk geeft ondernemingen de zekerheid dat degene die dit keurmerk voert, beschikt over de nodige kennis, opleiding en ervaring om te kunnen adviseren bij merkbescherming.

Favoriete merk: CURALOE

 • 2015 - heden

  Chiever, European Trademark Attorney

 • 2008 - 2015

  VanEps Kunneman VanDoorne, Lawyer

 • 2002 - 2008

  Novagraaf, European Trademark Attorney

 • 1999 - 2001

  Intermark, Trademark Attorney