Contact

Over Chiever

Merkenbureau Chiever is een juridisch adviesbureau. Wij adviseren bij de bescherming van merken, handelsnamen, auteursrechten en design. Chiever verricht merkonderzoek en adviseert over de risico’s bij de introductie van nieuwe merken. Wij beheren en bewaken internationale merkenportefeuilles en zorgen ervoor dat onze klanten controle en overzicht over hun merkregistraties krijgen en houden. Daarnaast adviseren en bemiddelen wij bij conflicten en voeren wij voor onze klanten juridische procedures, zoals opposities, in de Benelux en bij het Europese merkenbureau.

Chiever is opgericht op 1 januari 2011 door de voormalig partners en eigenaren van Shield Mark (1994).

Wat verwacht een klant van een merkenbureau?

Naar ons idee hebben bedrijven met een internationale merkenportefeuille tegenwoordig vooral behoefte aan een merkenbureau dat

  • Toegankelijk, betrokken en pro-actief is
  • Snel handelt en service levert
  • Overzicht en controle over alle registraties verzorgt
  • De merkrechten van zijn klanten verdedigt in oppositie-procedures
  • Deskundig is en met enig lef adviseert
  • Een competitieve prijs biedt

Tegen deze achtergrond hebben wij onze missie geformuleerd.

Missie

Chiever streeft er naar om, gemeten naar kwaliteit, professionaliteit en service, de hoogst aangeschreven dienstverlener in zijn marktsegment te zijn.

Kenmerken Chiever

Ervaren en deskundig
Chiever werkt met een team van deskundige merkenjuristen en ervaren praktijkmedewerkers, die hun sporen in de merkenwereld ruimschoots hebben verdiend.

Persoonlijk en efficiënt
’Big enough to cope, small enough to care’: wij staan voor persoonlijke benadering, korte lijnen, snelheid, efficiency en duidelijkheid.

Internationaal
Chiever adviseert bij de bescherming van merken en design, niet alleen in Nederland,
maar over de hele wereld.

Praktisch, bondig advies
Wij zorgen altijd voor heldere, compacte adviezen met een duidelijk voorstel voor de volgende stap. We maken de zaken niet moeilijker dan zij zijn en gaan altijd op zoek naar een praktische oplossing.

Specialist in opposities
Onze mensen zijn specialisten in Europese oppositieprocedures. Daar doen wij er veel van, met goede resultaten en tegen een acceptabel tarief.

Faire prijs
Chiever rekent een faire prijs: vaak als fixed fee, maar soms ook op uurbasis en altijd duidelijk begroot. Voor een telefoontje om even iets tegen ons aan te houden rekenen wij niets.

Servicegericht en met passie
En tenslotte, niet onbelangrijk: wij werken gewoon met een team van betrokken, servicegerichte mensen, die hun vak leuk vinden en waarmee het plezierig samenwerken is.